成人黄色在线网站 I 国产aa免费 I 中文字幕免费高清 I 国产三级影院 I 日韩欧美三级在线观看 I 久久久国产精品麻豆a片 I 欧美与黑人午夜性猛交久久久 I 91国产精品视频在线 I 国产美女狂喷水潮在线播放 I 黄页免费网站在线观看 I 欧美日韩激情视频 I 午夜理论无码片在线观看免费 I 深夜爽爽动态图无遮无挡 I 国精产品一区一区三区有限公司杨 I 天天操天天舔天天爽 I 免费看日本黄色片 I 成人va在线 I 日韩中文字幕在线观看 I 婷婷综合网 I 97视频免费观察看 I 色月丁香 I 日韩视频一二三 I 男女黄色毛片 I 美女疯狂连续喷潮视频 I 亚洲日本va一区二区sa I 欧美日韩视频区 I 毛片网在线 I 欧美一本在线 I 少妇一级淫片免费放香蕉 I avav在线看 I 久久精品亚洲中文字幕无码网站 I 天堂av在线中文在线新版 I 电影一区 电影二区 I 色av吧 中文字幕 I 国产精品伊人色

歡迎來(lái)到培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng)!

全國(guó)切換

咨詢熱線 400-001-5729

位置:培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng) > 新聞資訊 > 語(yǔ)言培訓(xùn) > 英語(yǔ)四六級(jí) >  12月四級(jí)閱讀模擬:餐桌上的蝸牛

12月四級(jí)閱讀模擬:餐桌上的蝸牛

來(lái)源:www.hebeijilong.cn 發(fā)布人:星星

2021-12-06 09:36:57|已瀏覽:212次

      People become quite illogical when they try to decide what can be eaten and what cannot be eaten. If you lived in the Mediterranean, for instance, you would consider octopus a great delicacy. You would not be able to understand why some people find it repulsive. On the other hand, your stomach would turn at the idea of frying potatoes in animal fat -- the normally accepted practice in many northern countries. The sad truth is that most of us have been brought up to eat certain foods and we stick to them all our lives.

      No creature has received more praise and abuse than the common garden snail. Cooked in wine, snails are a great luxury in various parts of the world. There are countless people who, ever since their early years, have learned to associate snails with food. My friend, Robert, lives in a country where snails are despised. As his flat is in a large town, he has no garden of his own. For years he has been asking me to collects nails from my garden and take them to him. The idea never appealed to me very much, but one day, after heavy shower, I happened to be walking in my garden when I noticed a huge number of snails taking a stroll on some of my prize plants. Acting on a sudden impulse, I collected several dozen, put them in a paper bag,and took them to Robert. Robert was delighted to see me and equally pleased with my little gift. I left the bag in the hall and Robert and I went into the living room where we talked for a couple of hours. I had forgotten all about the snails when Robert suddenly said that I must stay to dinner. Snails would, of course, be the main dish. 

      I did not fancy the idea and I reluctantly followed Robert out of the room. To our dismay, we saw that there were snails everywhere: they had escaped from the paper bag and had taken complete possession of the hall! I have never been able to look at a snail since then.

      12月四級(jí)閱讀模擬:餐桌上的蝸牛

題目:
      Choose correct answers to the question:

      1.The underlined word “repulsive” in Paragraph 1 most probably means“_____”.

      A.disgusting B. pleasant C. acceptable D. delicious

      2.We can infer from Paragraph 3 that when collecting the snails, the author____ .
      A.was glad that he could share them with his friend
      B.was angry because they might damage his beloved plants
      C.was excited about being able to give his friend a surprise
      D.was depressed because it was hard to catch them all
      3.The author finds that snails _______ .
      A. are as delicious as octopus
      B. are disliked in his hometown
      C.are the most controversial food
      D. are as popular as fried potatoes
      4.The best title for the passage might be “______”?
      A.One Man’s Meat is Another Man’s Poison
      B.Foods and Cultures
      C.Snail and Octopus
      D.People Are Illogical in Front of Delicacies
      5.As indicated in the passage,people love different foods mainly because____
      A.they live in different places.
      B.they learn to eat certain foods in their families
      C.they have different understanding of delicacy
      D.they are too illogical to explain
      1.[A] 詞義推斷題。解答本題的關(guān)鍵首先要理解repulsive前面的it是指上一句的octopus,由On the other hand可知第2句和第3句描述的是人們對(duì)章魚(yú)作為食物的兩種相反的反應(yīng),而與a great delicacy相反的是A,故A為正確答案。
      2.[B] 推理判斷題。在第2段中查找到作者有一天在陣雨后散步發(fā)現(xiàn)蝸牛爬在他那些prize plants上面,所以才突然有了去抓蝸牛的沖動(dòng)。理解prize在此意為“一流的,珍視的”,便可知作者當(dāng)時(shí)很生氣,由此可確定答案為B。
     3.[C] 事實(shí)細(xì)節(jié)題。本題考査復(fù)合句的理解。第2段第1句“No creature...more...than snails”表達(dá)的是最 高級(jí)概念,即:Snails have received most praise and abuse由此可知,蝸牛是最具爭(zhēng)議性的食物,因此C就是該句的近義替換。作者沒(méi)有把蝸牛與章魚(yú)或炸土豆作比較,因此A和D不對(duì);文中提到在朋友的居住地,蝸牛
是沒(méi)人瞧得上的,但沒(méi)有提到在作者的家鄉(xiāng)是否受歡迎,因此B也不對(duì)。
      4.[A] 主旨大意題。文章第1句話其實(shí)是全文的主題句,說(shuō)明人們對(duì)于選擇吃什么、不吃什么是沒(méi)有什么章法的,暗示了人們?cè)陲嬍撤矫嬗写笙鄰酵サ南埠茫又昧藬?shù)個(gè)具體例子說(shuō)明,并著重以蝸牛為例,闡明這種差異。英語(yǔ)習(xí)語(yǔ)“One man’s meat is another man’s poison”形象地表達(dá)了這一觀點(diǎn)。本題最 具干擾性的是B,文章在第1段談到飲食有差異,這涉及到了culture,但作者并沒(méi)花太多筆墨描述各國(guó)不同的文化,因此,culture并非本文的中心。另外,D的表達(dá)與文章第1句很相似,但是D說(shuō)的是人們?cè)诿朗趁媲皶?huì)喪失理智,與第1句的意思其實(shí)相差甚遠(yuǎn),且并非文章要闡明的主題。

      5.[B] 推理判斷題。本題考查表語(yǔ)從句的理解。從第1段的最后一句中“most of us have been brought up to eat certain foods”可推斷B為不同的人喜好不同食物的最主要原因。A最具干擾性,它也是原因之一,但住在同一個(gè)地方的人也會(huì)有不同的飲食差異,所以還是因?yàn)榧彝サ脑蛩斐傻摹?/span>

      本文由培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng)新東方教育專屬課程顧問(wèn)整理發(fā)布,更多大學(xué)英語(yǔ)四六級(jí)考試培訓(xùn)課程信息歡迎關(guān)注培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng)英語(yǔ)四六級(jí)培訓(xùn)頻道或添加老師微信:15033336050

      注:尊重原創(chuàng)文章,轉(zhuǎn)載請(qǐng)注明出處和鏈接 http://www.hebeijilong.cn/news-id-6374.html 違者必究!部分文章來(lái)源于網(wǎng)絡(luò)由培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng)編輯部人員整理發(fā)布,內(nèi)容真實(shí)性請(qǐng)自行核實(shí)或聯(lián)系我們,了解更多相關(guān)資訊請(qǐng)關(guān)注英語(yǔ)四六級(jí)頻道查看更多,了解相關(guān)專業(yè)課程信息您可在線咨詢也可免費(fèi)申請(qǐng)?jiān)囌n。關(guān)注官方微信了解更多:150 3333 6050

留下你的信息,課程顧問(wèn)老師會(huì)一對(duì)一幫助你規(guī)劃更適合你的專業(yè)課程!
  • 姓名:

  • 手機(jī):

  • 地區(qū):

  • 想學(xué)什么:

  • 培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng)
免 費(fèi) 申 請(qǐng) 試 聽(tīng)
提交申請(qǐng),《培訓(xùn)無(wú)憂網(wǎng)》課程顧問(wèn)老師會(huì)一對(duì)一幫助你規(guī)劃更適合你的專業(yè)課程!